O mně

ZR_profilova_fotka

Vítám Vás v kuchyni. Nebylo pro mne lehké rozhodnutí začít s blogem, protože jich už existuje opravdu mnoho výborných a inspirativních. Bylo mi ale líto, že má jídlo na talíři tak krátký život. Zkusila jsem ho tedy fotit. A od pár fotek pro radost byl už jen kousek cesty k sepsání receptu. Nakonec jsem se rozhodla, že to zkusím. Když už píšu do šuplíku….

Budu moc ráda, když některé recepty vyzkoušíte.

Přeji vám krásný den.

Zdena

Objev nového jídla znamená pro štěstí člověka víc než objev hvězdy.

Brillat-Savarin Jean-Anthelme

 

18 Komentáře

Jana 9 října, 2016 at 8:08 am

Krásné nedělní ráno přeji. 🙂 Na Vaše stránky jsem narazila vlastně omylem, když jsem hledala nějaký recept na zpracování tuřínu. 🙂 A musím říct, že s mi u Vás velice zalíbilo, máte příjemné recepty a včera jsem podle jednoho upekla podzimní jablkový koláč. Děkuji a pokračujte. 🙂 J.

Reply
Zdena 11 října, 2016 at 11:24 pm

Dobrý den Jani, jsem moc ráda, že se vám stránky líbí. Děkuji a když budete mít chuť, zase zavítejte. Krásný podzim, Zdena.

Reply
Karolina 9 února, 2017 at 11:37 am

Zdeni,
že výborně vaříš, vím již dávno…na blog jsem se dostala až nyní-vždyť víš… já a vaření….a jsem unesena, škoda, že se to nedá z obrazovky vzít a sníst. Karolina

Reply
Zdena 18 února, 2017 at 11:31 am

Ahoj Karolino, moc mě pochvala od tebe těší, díky Z.

Reply
Martina R. 19 února, 2017 at 2:14 pm

Tak teda já skládám poklonu. Znám hodně blogů o jídle, je jich opravdu kupa, ale ten Váš se rozhodně neztratí. Narazila jsem na něj také omylem, hledala jsem salát s červenou řepou a hle…a hned taková PERLA!
Mám neuvěřitelnou radost, recepty se mi moc líbí a fotky jsou také skvělé. Takže určitě pokračujte. A díky, že se podělíte o tak báječné recepty. Martina R.

Reply
Zdena 23 února, 2017 at 10:05 pm

Dobrý den, Martino, mám velikou radost z vaší reakce. Moc mě potěšilo, že někdo “z venku” mi řekl, že se mu třeba nějaký recept hodí. Moc vám děkuji a doufám, že vás nezklamu. Omlouvám se za zpožděnou odpověď, nějak mi přestalo chodit upozornění do mailu, budu to muset ověřit. Mějte se krásně a ať vás vaření dále těší jako mě. Zdena

Reply
Irena Horkoličová 26 května, 2017 at 7:20 am

Dobrý den,mám strašnou radost z vašich receptů,je v nich hodně zeleniny,kterou miluju.Nejím maso,pro rodinu ho vařím,ale sama mám radši zeleninová jídla.A vaše sránka je tak barevná a lákavá svými recepty.Už se těším na všechny dobroty ,až si je uvařím.Přeji Vám hodně štěstí a vařte a fotte a přidávejte recepty,at mám inspiraci.Hezký den Irena

Reply
Zdena 28 května, 2017 at 3:22 pm

Dobrý den Ireno, váš příspěvek mě moc potěšil. Jsem opravdu moc ráda, že chcete recepty vyzkoušet. Nikdy nepublikuji něco, co mi nakonec moc nejelo, tak doufám, že i vám budou připravená jídla chutnat. Mějte se krásně a užívejte si teplé dny. Už se těším na úrodu ze zahrady a nová jídla. Hezký den, Zdena

Reply
Martin 16 srpna, 2017 at 9:39 pm

Dobry dnes, akorat delam ty pecena rajcata, tak jsem zvedav na vysledek 🙂

Reply
Zdena 16 srpna, 2017 at 9:48 pm

Dobrý večer, dopadne to dobře. Já teď postupně zpracovávám úrodu a už jsem je pekla několikrát. Tedy hlavně v té verzi na rajčatovou omáčku na těstoviny, je tam víc tekutiny, takže ve výsledku je to spíš omáčka. Ale všechno to je naprosto skvělé. Nadělám si vždycky zásobu na celý rok, včetně sterilovaných rajčat bez ničeho. Jsou to trochu galeje, to ano, ale stojí to za to. Tak držím palce….:-)
Zdena

Reply
Barbora 30 června, 2018 at 10:03 am

Dobrý den máte opravdu úžasné recepty,jsem moc ráda že tato stránka existuje.Určitě pokračujte a už se moc moc těší až budou další recepty.👌🏻

Reply
Barbora 30 června, 2018 at 10:09 am

Musím říct že vaše recepty jsou mnohem lepší než zde jaké kuchařky.Vaše recepty jsou výjmečné a je radost prohlížet tuto stránku.Moc vám děkuji za vaše skvělé recepty a už se moc těším na další.👌🏻

Reply
http://milusnaro.blog.cz 13 září, 2018 at 10:11 pm

Máte úžasné stránky,natrefila jsem na ně na Pinterestu, štrůdlík je napsaný a určitě vyzkouším. Mám prosbu,aby jste mě nezmizela,mohu si vás uložit do oblíbených na můj blog?Moc předem děkuji a těším se na další dobrůtku…Miluš

Reply
Zdena 15 září, 2018 at 11:16 pm

Dobrý večer, určitě si stránku na blog dejte, mě to velmi těší! Zdravím a přeji krásný podzim, Zdena

Reply
Miluš 14 září, 2018 at 9:32 pm

Na vaší webovou stránku jsem narazila z pinterestu,receptík na štrůdlík mám poznamenaný a určitě vyzkouším,prosím vás zda si mohu vaší webovou stránku dát na můj blog do oblíbených.

Reply
Zdena 15 září, 2018 at 11:13 pm

To me moc těší, stránku si na blog samozřejmě dát můžete, pro mě je to jen pochvala. Mějte se krásně, Zdena

Reply
Marie Stržínková 27 února, 2019 at 11:02 pm

marie morava:ráda hledám nové recepty a srovnává je s mými.K frgálům:oprvdu je typické potírání máslem s rumem po upečení a potírá se několikrát.Informaci mám od přítelkyně z Valašska.

Reply
Zdena 10 března, 2019 at 5:55 pm

Dobrý den Marie, už jsem to taky vyzkoušela a frgále nemají chybu!!! Mějte se krásně, Zdena

Reply

Zanechte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..